Doorgaan naar artikel

Hoe wijzig ik het watermerk in de foto's?

Standaard wordt je bedrijfsnaam gebruikt bij het aanmaken van het watermerk. Wijzig je je bedrijfsnaam, dan wijzigt de tekst van het watermerk automatisch mee. Het wijzigen van het watermerk is los daarvan niet mogelijk.

Wat wel mogelijk is, is de intensiteit van het watermerk aanpassen. Je stelt in of het watermerk 2, 4 of 9 keer zichtbaar is in de foto. Dat doe je binnen 'mijn account' > 'instellingen' > 'watermerk'.

Een andere mogelijkheid is dat je een eigen (transparant) PNG bestand uploadt wat we dan over de foto's heen plaatsen. Hoe je dit doet, vind je binnen 'mijn account' > 'instellingen' > 'watermerk'.

Meer over watermerken vind je hier.

Feedback en Kennisbank