Hoe activeer ik een watermerk op mijn foto's?

Het is mogelijk om de foto's in een client site en/of webstore te watermerken, als extra beveiliging. Dit is mogelijk voor zowel client sites van het type 'slideshow' als voor 'photowall' en dus ook voor webstores. Dit geldt tevens voor de foto's die zijn te zien in de mobiele app (lees meer hierover via deze link).

Het (in)activeren van een watermerk doe je binnen je account als je op 'client sites' in het menu klikt en dan met muis over het tandwieltje beweegt. Zie bijgaande afbeelding:

Het is tevens mogelijk om te bepalen hoeveel het watermerk je foto's dient te bedekken. Dit geldt dan voor alle client sites in 1 keer.
Je kunt dit doen onder menu item 'mijn account' bij 'instellingen & apps'. Zie bijgaande afbeelding:

Een andere mogelijkheid is dat je een eigen (transparant) PNG bestand uploadt wat we dan over de foto's heen plaatsen. Hoe je dit doet, vindt je in de 'mijn account' pagina onder 'watermerk'.