Hoe kan ik bestellingen uit meerdere webstores combineren?

Het is mogelijk om meerdere bestellingen uit verschillende webstores met elkaar te combineren tot 1 totaalbestelling. Zo voorkom je dubbele verzendkosten. Je doet dit als volgt:
  1. open de verschillende webstores waarin je graag foto's wilt bestellen.
  2. plaats dan in elk van deze webstores de gewenste foto's of fotoproducten in de winkelmandjes.
  3. sla in elke webstore de bestelling ook op via de 'opslaan' button. Deze knop is zichtbaar vanaf 'stap 3' van het bestel.
  4. klik hierna in één van bestellingen net zolang door totdat je naar de bestelstap 'overzicht' wordt gestuurd.
  5. je ziet dan een melding in beeld dat er meerdere bestellingen openstaan met een grijze button. Na het klikken op deze button, wordt je gevraagd om een emailadres in te vullen. Zie screenshot.
  6. je komt dan uit in een scherm met alle bestellingen in 1 overzicht onder elkaar. Vink hier eerst de gewenste bestellingen aan die samen wilt afrekenen en rond daarna de order af.