Waarom is - naast een DVD of USB stick - Pro's Choice zo handig voor de klant?

Je kunt bestellen via Pro’s Choice het beste zien als alternatief voor bestellen door jouw klant bij de bekende partijen als supermarkten of drogisten, maar dan voor een professionele kwaliteit. De klant betaalt dus íetsje meer dan via bv. de supermarkt maar ontvangt een veel hoogwaardiger product. En als fotograaf is dat een prettige zekerheid, naast het eventuele voordeel van de kickback fee. Als een klant bestelt bij een andere partij (supermarkt) verdien je als fotograaf er helemaal niets meer op.
Via Pro's Choice zit de klant dus niet vast aan de normale, vaak veel hogere, verkoopprijzen die de fotograaf zelf hanteert.

Pro's Choice is juist bedoeld voor díe situaties waarin je de high-res bestanden aan jouw klant geeft per DVD, USB, Wetransfer, Dropbox, etcetera. Vaak vragen klanten vervolgens naar het advies van de fotograaf waar ze hoogwaardige fotobestellingen kunnen doen met de bestanden, maar tegelijkertijd voor prijzen die niet heel veel hoger maar wél concurrerend zijn in vergelijk met een consumenten-bestelsite. Deze prijzen zijn vaste prijzen en komen overeen met de inkoopprijzen uit jouw prijslijst + het eventuele kick-back percentage wat je als fotograaf optioneel kunt instellen in je account.