Skip to content

Mijn bestelling is beschadigd gearriveerd, wat nu?

Als je een webstore bestelling hebt ontvangen en deze is beschadigd (gekreukt, gevouwen of gescheurd) of bevat een andere onvolkomenheid, dan is dat uiteraard niet de bedoeling. Helaas wordt er door vervoerders / koeriers niet in alle gevallen zuinig omgesprongen met de orders. En ook in productie kan in uitzonderlijke gevallen soms iets misgaan.

Wat kun je doen?
- Als de bestelling / verpakking al zichtbaar beschadigd is op het moment dat de bestelling door de koerier wordt aangeboden, weiger deze dan aan te nemen zodat de zending terug gaat naar de afzender.

- Gaat het om een bestelling die pas na uitpakken zichtbaar wordt, stuur ons 1 of enkele foto's per mail waarop de beschadiging (vouw, vingerafdrukken, verkleuring, etc) goed zichtbaar is. Tip: doe dit bij helder daglicht, omdat bij kunstlicht bepaalde klachten niet of minder goed zichtbaar worden op foto's. Gebruik deze pagina om de foto's en klacht door te sturen.
Belangrijk: stuur ook het ordernummer van de bestelling mee. Dit staat in je factuur die je per email hebt ontvangen en start met PP....

Feedback and Knowledge Base