Kan ik de muziek herhalen of meerdere muziek bestanden in 1 slideshow gebruiken?

Het is helaas niet mogelijk om meerdere mp3 bestanden in 1 slideshow te gebruiken of de muziek te laten herhalen.
Advies hierin is: plak meerdere mp3's aan elkaar met een geluidsbewerkingsprogramma en upload dit als 1 geluidsbestand (MP3). Een makkelijk en gratis programma hiervoor is Audacity (http://audacity.sourceforge.net/).

Je kunt de slide tijd ook eventueel iets korter zetten, zodat deze sneller worden getoond en daarmee in sync zijn met de totale muziekduur.

TIP: gebruik 'BeatSync'. Hiermee kun je op de maat/beat van de gekozen muziek de slides laten verspringen van de een naar de ander. Dat geeft vaak een erg mooi effect!