Mijn photowall blijft leeg, hoe komt dit?

Wanneer ik een Photowall publiceer, staan hier geen foto's in, maar verschijnt de melding "Er zijn nog geen favorieten gemarkeerd door de fotograaf." Hoe los ik dit op?

Antwoord:
Dit kan komen doordat je hebt aangevinkt in stap 3 dat je alleen favorieten in de photowall wil tonen, maar dat je nog geen favorieten hebt ingesteld. Je dient hiervoor het volgende te doen:
- klik in stap 3 van de client site settings op de knop 'foto's beheren' en markeer daar welke foto's je in de photowall wilt laten verschijnen (dit zijn je 'favorites'), klik daarna op het 'hartje' en sla daarna op.

HANDIGE TIP
Voor gebruikers van Lightroom i.c.m. onze Lightroom Plugin
Het is mogelijk om al binnen Lightroom de favoriet-selectie te doen, zodat je dit niet later ook nog binnen  PicturePresent hoeft te doen.
Welke worden dan als 'favoriet' herkend? Dat zijn foto's die hebt gemarkeerd (onder 'beheer foto's' in stap 4) óf die jij in Lightroom een bepaald aantal sterren hebt gegeven. Als je vervolgens in je account instelt (onder 'mijn account' > 'instellingen en apps') dat PicturePresent dit aantal sterren als 'favoriet' herkent, dan worden in het vervolg dus alleen díe foto's in de photowall zichtbaar.

Het levert uiteindelijk veel snelheidswinst op, omdat het niet meer nodig is om dubbel je 'favorieten' te markeren (in Lightroom én in PicturePresent)