Wat is het verschil tussen Pro's Choice en een 'normale' webstore of client site?

Pro’s Choice staat los van het aanbieden van een client site. Het grote verschil is tussen deze twee is: voor het aanmaken van een client site log je in op je eigen account en upload je de hoge-resolutie bestanden voor jouw klanten naar onze servers en creëer je hiermee een client site (een slideshow of photowall) voor je klanten + een bijbehorende webstore. Bij deze webstore gelden de door jou ingestelde prijzen.

Pro's Choice is juist bedoeld voo
r díe situaties waarin je de high-res bestanden aan jouw klant geeft per USB / Wetransfer, DVD, Dropbox etcetera. Vaak vragen klanten vervolgens wel naar een advies waar ze fotobestellingen kunnen doen van hoog niveau met deze hoge-resolutie bestanden, maar tegelijkertijd voor prijzen die niet heel veel hoger maar wél concurrerend zijn in vergelijk met een consumenten-bestelsite. Deze prijzen zijn vaste prijzen en komen overeen met de inkoopprijzen uit jouw prijslijst + het eventuele kick-back percentage wat je als fotograaf optioneel kunt instellen in je account.

Door het plaatsen van een Pro's Choice button op jouw website of door het geven van jouw Pro's Choice bestel-link kan men toch via de professionele afdrukservices van PicturePresent bestellen en dus rekenen op een mooi en hoogwaardig productaanbod.

De klant uploadt dus zelf (vanaf de USB stick, DVD of eigen harde schijf) de gewenste foto's naar ons en plaatst de bestelling naar wens.
Als fotograaf hoe je de foto's dus niet persé meer te uploaden en een webstore klaar te zetten voor de klant. De foto's heb je immers reeds via DVD, USB of een cloud-service aan de klant beschikbaar gesteld.