Skip to content

Hoe integreer ik PicturePresent in mijn eigen website of blog?

Het is inderdaad mogelijk om je PicturePresent account te integreren / embedden in je eigen site. Er zijn hiervoor diverse opties ontwikkeld:

Optie 1 - een klantenlogin in je eigen site:
Je kunt door middel van een klein stukje HTML code een klantenlogin in je eigen site plaatsen zodat klanten altijd eerst naar jouw eigen site gaan, voor ze naar hun eigen client site doorklikken (goed voor je traffic!). Eventueel kun je client sites ook afschermen met een wachtwoord. Een korte tutorial hoe dit integreren werkt vindt je hier. Het integreren is mogelijk met iedere, op HTML gebaseerde, website dus ook met bijvoorbeeld Wordpress, Joomla en andere CMS systemen.

Optie 2 - een overzicht in je eigen site met daarin een selectie van client sites:
Om een fraai overzicht met je eigen selectie van fotoshoots / client sites in je eigen site te plaatsen, gebruik je de 'thumb modus' optie die je in deze uitleg terugvindt.

Optie 3 - losse photowalls of slideshows in je eigen site plaatsen (dit is vooral erg nuttig voor blogs!)
Je kunt ook slideshows en photowalls via een embedcode in je eigen site of blog plaatsen (hoe dat b.v. ook met video's van Youtube en Vimeo wordt gedaan). Klik hiervoor in een slideshow of photowall op de button met het 'share' icoon. In slideshows is deze onderin de slideshowplayer te vinden. Bij photowalls staat de share button in het hoofdmenu.

Optie 4 - koppel je eigen domeinnaam / URL met je account.
Het is daarnaast ook nog mogelijk om je eigen domeinnaam te koppelen met je PicturePresent account; hiermee zorg je ervoor dat al je client sites onder je eigen URL te zien zijn. Lees hier alle info.

Optie 5 - plaats een 'Pro's Choice' bestelbutton in je eigen site:
Je levert je klant de high-res foto's al op DVD, USB, Dropbox of Wetransfer...? Maar je baalt ervan dat de klant zijn foto's vervolgens niet hoogwaardig laat afdrukken? Hiervoor is Pro's Choice dé oplossing! Plaats een button op je eigen website of geef je klant een unieke bestel-link. Je klant uploadt en bestelt hier zijn foto's (met de bestanden die je ze eerder via USB, DVD of via een clouddienst hebt aangeleverd). Maar de klant kan zo bijvoorbeeld ook zijn eigen vakantiefoto's via jouw website bestellen! Meer over Pro's Choice.

(#integreer #integreren #integratie #eigensite #embed #embedding)


Feedback and Knowledge Base