Kan ik mijn eigen huisstijl integreren in mijn account?

Ja het is inderdaad mogelijk om je eigen huisstijl, logo, etcetera te integreren in je account en in je client sites. Je kunt dit op 2 plaatsen doen:

De look en feel van je client sites instellen.
- Voor alle client sites tegelijk:
Dit doe je door in 'dashboard' op de knop 'Style Editor' te klikken. Je kunt dan per onderdeel van de pagina bepalen wat de kleurstelling, uitlijning en fonts/lettertypes moeten zijn. Ook kun je eigen logo's uploaden.

- Per aparte client site:
Het is ook mogelijk om voor losse client sites je algemene kleurinstellingen te overrulen met een andere. Handig als je bv een client site de look en feel van je klant/opdrachtgever wilt meegeven. Dit doe je door in het overzicht met 'client sites' te klikken op het tandwieltje en daar te klikken op 'Geef deze client site een eigen style'. De ingestelde style overrulet dan (voor die bewuste client site) de style die je voor alle client sites tegelijk hebt ingesteld.

Een bedrijfsicoon en standaard eind-afbeelding instellen.
Dit doe je via 'mijn account'.

- Het bedrijfsicoon is zichtbaar op diverse plaatsen, bijvoorbeeld linksboven in de slideshowplayer, links boven in jouw webstores, binnen de mobiele app en op bijvoorbeeld de pagina waar je klant inlogt en zijn aankopen downloadt.

- Een standaard eind-afbeelding bevat bijvoorbeeld je logo of bedrijfsnaam. Iedere slideshow eindigt dan met jouw branding.