Hoe werkt het plaatsen van beoordelingen en commentaren binnen de app?

De app beschikt over een 'rate & comment' functie waarmee de klant zijn voorkeuren van foto's kan selecteren en communiceren. Per foto kan gekozen worden voor 0-5 sterren en per foto kan een commentaar worden geplaatst.

Deze kunnen vervolgens worden verstuurd naar de fotograaf (of naar iemand anders). Dit vergemakkelijkt de communicatie tussen de klant fotograaf als je wilt laten weten welke foto's jouw voorkeur hebben (voor bijvoorbeeld een fotoalbum).

Om van deze functie gebruik te kunnen maken, klikt de klant op het 'ster' icoontje rechts bovenin.