Wat gebeurt er met later aan een client site toegevoegde of verwijderde foto's, synchroniseert dit ook binnen de app?

Als je aan een bestaande client site (die je ook al had geactiveerd als mobiele app) op een later moment foto's toevoegt of verwijdert, dan wordt dit gesynct met de foto's in de app. Dit gebeurt zodra de app door de gebruiker wordt gestart (en er een werkende internetconnectie is op de tablet of smartphone waarop de app draait). Je klant heeft dus altijd de laatste versie van de foto's beschikbaar binnen de app.

Feedback and Knowledge Base