Zijn foto's beveiligd binnen de mobiele app?

Ja, er zijn hiervoor meerdere opties.

Beveiliging met een watermerk
Het is mogelijk om foto's binnen een app van een watermerk te voorzien. Dit doe je door in je account in te loggen, naar 'client sites' te gaan en op het tandwieltje te klikken. Je kunt daar aanvinken dat je een watermerk wilt voor de foto's binnen de mobiele app.

Beveiliging tegen screenshots
Binnen de Android versie van de app is het voor de klant onmogelijk om screenshots te maken, dus kan de klant niet op die wijze aan de foto komen. Helaas biedt iOS geen mogelijkheden om het maken van screenshots te voorkomen.

Bekijk voor meer info over het activeren en instellen van watermerken deze link.