Wat houdt de mobiele app in?

Met de mobiele app heeft je klant zijn of haar fotoshoot bij zich waar ze zich ook bevinden, ook zonder internetconnectie.

Als consument kun je deze app gebruiken om een fotoshoot te downloaden naar je mobiele apparaat (telefoon en tablet), deze bekijken en delen met vrienden en familie via bv. Facebook, Twitter, email en meer! Om de fotoshoot te downloaden dien je een PIN code te hebben die je fotograaf jou heeft gegeven. Vul deze PIN code in deze app in om jouw fotoshoot te downloaden en bekijken.

Rate & Comment
Het is bovendien mogelijk om foto's te beoordelen en commentaren te plaatsen. Deze kun je vervolgens versturen naar je fotograaf (of naar iemand anders). Dit vergemakkelijkt de communicatie tussen jou en je fotograaf als je wilt laten weten welke foto's jouw voorkeur hebben (voor bijvoorbeeld een fotoalbum).

Mobiel portfolio en extra exposure!
Als fotograaf kun je deze app voor nog veel meer gebruiken. Bijvoorbeeld als persoonlijk foto portfolio om je beste fotoshoots altijd bij je te hebben, ook onderweg en zonder internetverbinding! Ook kun je diverse zaken van jouw shoots vanuit deze app beheren.
Meer exposure voor de fotograaf: consumenten kunnen de contactgegevens + locatie (in Maps) van de fotograaf bekijken.

(Meer features zullen regelmatig worden toegevoegd).

Download de app:
Download hier de app: iOS | Android