Hoe activeer ik client sites als mobiele app?

Om je klanten gebruik te laten maken van een mobiele app om hun fotoshoot te kunnen bekijken, dien je de bijbehorende client site te activeren als mobiele app. Afhankelijk van je accounttype kun je een aantal client site geheel kosteloos activeren (meer info hierover op de accounts pagina). Wil je meer dan dit aantal activeren, dan betaal je een klein bedrag per activatie.

Activeren van client sites als app
Ga binnen je account naar 'client sites' in het menu en klik daar op het mobiel icoontje onder 'app' achter een client site. Het systeem genereert dan een unieke PIN die je aan je klant kan doorgeven. De klant downloadt binnen de App Store of Google Play de app, vult binnen de app deze PIN in en de shoot wordt binnen de app actief!