Skip to content

Ik heb een nieuwe foto toegevoegd aan een bestaande client site, maar deze foto's zijn niet zichtbaar in mijn slideshow / photowall.


In de slideshow worden alleen je foto's getoond die je als favoriet hebt gemarkeerd. Bij een photowall is dit afhankelijk van of je in stap 3 hebt aangevinkt dat je alleen de favorieten of juist álle foto's wilt tonen.
In beide gevallen is in de bijbehorende webstore wél de totaalselectie met alle foto's te zien.

Foto's toevoegen aan een slideshow of photowall
Als je hebt gekozen voor het tonen van alleen de favorieten en je wilt later extra foto's toevoegen aan een eerder aangemaakte client site, dan moeten de nieuwe foto's eerst worden gemarkeerd als favoriet om zichtbaar te worden in de slideshow of photowall.

Foto's markeren als favoriet doe je door in stap 3 van de client site onder 'foto's beheren' de totaalset van foto's te openen en de foto's daar favoriet te maken. Sla hierna je settings op en de nieuwe foto's worden zichtbaar in de client site of photowall.
(Belangrijk: in het geval van een client site van het type "slideshow" dien je in de 'showmaker' eerst terug te gaan naar 'STEP 1' om de nieuw toegevoegde foto's ook te markeren als 'favoriet voor de slideshow')

P.S. overigens zijn de nieuwe foto's wel meteen na uploaden al zichtbaar in de webstore.

Feedback and Knowledge Base