Skip to content

Hoe werkt het markeren van foto's als 'favoriet'?

Er zijn hiervoor 2 opties:

Binnen je PicturePresent account

Standaard worden in de slideshow of photowall alleen je foto's getoond die je als favoriet hebt gemarkeerd (in de webstore wordt wél de totaalselectie met alle foto's getoond). Welke worden dan als 'favoriet' herkend? Dat zijn foto's die je (in de stap 'foto's beheren') hebt gemarkeerd met een groen hartje.

In combinatie met Lightroom (of Bridge, Aperture of een andere foto-editor)

Een andere manier om foto's als favoriet te markeren is door ze in Lightroom of een andere editor een bepaald aantal sterren te geven. Als jij vervolgens in je PicturePresent account instelt (onder 'mijn account') dat PicturePresent dat aantal sterren vanuit Lightroom herkent als zijnde 'favoriet' dan worden dus alleen díe foto's in de photowall zichtbaar.

Het advies is dus om in 'mijn account' in te stellen welke foto's PP als favoriet mag herkennen, zo wordt het voor toekomstige shoots heel makkelijk omdat je dan dus al in Lightroom kunt bepalen wat binnen je client sites je favoriete foto's worden en daarmee zichtbaar in slideshow of photowall.
Het levert uiteindelijk veel snelheidswinst op, omdat je niet meer dubbel je 'favorieten' hoeft te markeren (in Lightroom én in PicturePresent)

Feedback and Knowledge Base