Kan ik fotokaartjes aanmaken?

Jazeker, dat is mogelijk:

Fotokaartjes met QR-code – als een client site is opgedeeld in fotosets, stelt ons systeem een PDF met fotokaartjes beschikbaar. Deze kaartjes bevatten jouw bedrijfslogo, de URL naar de fotoset, de eventuele toegangscode (als je dit hebt ingesteld) en een QR-code zodat mensen die makkelijk kunnen scannen om direct naar de fotoset toe te gaan.

Wat daarnaast mogelijk ook interessant is:

Excel bestand met alle fotosets – bij een client site die fotosets bevat, kun je een Excel sheet downloaden waarop alle fotosets netjes onder elkaar staan, voorzien van de URL’s naar alle fotosets en de toegangscodes. Handig om te delen met je opdrachtgever, een school of leerkracht of iemand anders voor wie dat overzicht nodig is.