Skip to content

Ik kan niet inloggen om naar mijn bestellingen te gaan.

Een stukje uitleg zodat je niet in de war raakt:
  • Inloggegevens klantenaccount / webstore orderbeheer account:  je krijgt de keuze, als je een bestelling gaat plaatsen om je bestelling (tussentijds) op te slaan. Na het invullen van je emailadres ontvang je dan automatisch de inloggevens van jouw klantenaccount (wij noemen dit een webstore orderbeheer" account). Mocht het niet lukken om een bestelling direct af te maken, dan kun je dus altijd later verdergaan waar je was gebleven.

    Sowieso ontvang je, na het betalen van uw 1e bestelling, automatisch altijd een klantenaccount. De inloggegevens hiervan worden op dat moment dan naar je toegemaild. Je kunt dan met deze gegevens inloggen op https://mijn.picturepresent.nl/Customer.
  • Toegangscode client site of webstore: in sommige gevallen plaatst een fotograaf een toegangscode op de client site of webstore om te voorkomen dat iedereen zomaar de foto's kan bekijken. Deze toegangscode is dus verschillend van de inloggegevens van je klantenaccount (zie hierboven) die je van ons ontvangt om bij je eerdere of opgeslagen bestellingen te kunnen. Dat zijn 2 verschillende codes; haal deze dus niet door elkaar!

Feedback and Knowledge Base