Hoe kan ik inloggen op mijn klantenaccount?

Je krijgt de keuze, als je een bestelling gaat plaatsen om je bestelling (tussentijds) op te slaan. Na het invullen van je emailadres ontvang je dan automatisch de inloggevens van jouw klantenaccount (wij noemen dit een webstore orderbeheer" account). Mocht het niet lukken om een bestelling direct af te maken, dan kun je dus altijd later verdergaan waar je was gebleven.
Sowieso ontvang je, na het betalen van uw 1e bestelling, automatisch altijd een klantenaccount. De inloggegevens hiervan worden op dat moment dan naar je toegemaild. Je kunt dan met deze gegevens inloggen op https://mijn.picturepresent.nl/Customer.

Let op: Het wachtwoord dat je op daar dient in te vullen is dus niet hetzelfde als de toegangscode die de fotograaf eventueel op jouw client site of webstore heeft geplaatst. Dat zijn 2 verschillende codes. Haal deze dus niet door elkaar!